9/9

Rezistenta masina de spalat

7640993
+
50.00 Lei (TVA Inclus)
5627046
+
198.00 Lei (TVA Inclus)
G882723
+
50.00 Lei (TVA Inclus)
264986
+
45.00 Lei (TVA Inclus)
1240325975
+
283.00 Lei (TVA Inclus)
D937563
+
60.00 Lei (TVA Inclus)
AEG73309901
248.00 Lei (TVA Inclus)
Stoc indisponibil
2601586
+
50.00 Lei (TVA Inclus)
D341970
+
90.00 Lei
D436398
+
78.00 Lei (TVA Inclus)
7740681
+
55.00 Lei (TVA Inclus)
HTR024AR
+
25.00 Lei (TVA Inclus)
D243659
+
133.00 Lei (TVA Inclus)
482000026740
+
50.00 Lei
D321400
+
50.00 Lei
Y222504
346.00 Lei (TVA Inclus)
Stoc indisponibil
9818230
+
296.00 Lei
9043426
208.00 Lei (TVA Inclus)
Stoc indisponibil

Rezistenta masina de spalat rezi_msr

Rezistenta pe care o cauti nu este expusa ?
Masina de spalat are o eticheta de identificare!
Deschide usa de la masina de spalat si o vei gasi lipita pe rama de la usa sau langa garnitura de etansare!
Masinile cu incarcare pe sus au eticheta lipita pe spatele masinii.

rez_msa
Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta
Identificam rezistenta și revenim cu preț și termen de livrare
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.

Vă rugăm să rețineți că piesele pot diferi pe durata ciclului de viață al unui model de masina de spalat. În acest caz, este posibil să nu alegeti piesa corectă pentru masina dumneavoastră. Vă recomandăm să ne trimiteti numărul de serie si numărul de model al masinii dumneavoastră pentru a putea accesa piesele de schimb care se potrivesc exact cu masina dumneavoastră.

Curățarea mașinii de spălat este o practică fundamentală pentru a avea rufe perfect curate, dar și pentru a prelungi durata de viață a aparaturii.
Îngrijirea mașinii de spălat înseamnă și curățarea acesteia. Este esențial să acordați atenție curățării acesteia pentru a avea mereu rufe perfect curate și parfumate, pentru a optimiza consumul și pentru a prelungi durata de viață a mașinii de spălat. Pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră de spălat este curată și funcțională pe termen lung, va trebui să preveniți apariția depunerilor de calcar, de mucegai și de bacterii, de acumulări de detergent și balsam.

Curațarea cuvei, tamburului si rezistentei de depunerile calcaroase

Cel puțin o dată pe lună este recomandat să efectuați o spălare în gol la temperaturi ridicate

Ce solutii poti folosi pentru curatare
Pentru curatarea masinii ai doua optiuni: sa folosesti solutii cumparate de la magazin sau poti face tu o solutie, cu ingredientele pe care le ai prin casa.

Cele de la magazin ajuta la eliminarea depunerilor de calcar si detergent din interiorul masinii. Tot ce trebuie sa faci este sa torni solutia in compartimentul de detergent si sa pornesti un ciclu gol de spalare, fara rufe.

Cele pe care le poti prepara in casa se folosesc la fel, prin introducerea lor in compartimentul de detergent, si au in componenta bicarbonat, apa si otet. Bicarbonatul de sodiu poate dezinfecta si elimina depunerile de calcar, iar otetul distruge mucegaiul.

Uite doua solutii pe care le poti folosi pentru inlaturarea depunerilor:

Curatarea masinii de spalat cu bicarbonat

Amesteca jumatate de pahar de bicarbonat cu jumatate de pahar de apa; introdu solutia in compartimentul pentru detergent si porneste masina fara haine, la o temperatura de 60 de grade Celsius.
Curatarea masinii de spalat cu otet

Amesteca o cana de apa, doua cani de otet si un sfert de cana de bicarbonat de sodiu; respecta intstructiunile de la prima solutie.

În general, rețineți că pentru a avea un tambur curat este important să scoateți rufele din mașina de spălat imediat ce s-a terminat ciclul de spălare, lăsând tamburul să se usuce. Apoi, când aceasta nu funcționzează, lăsați ușa mașinii de spălat deschisă, astfel încât aerul să pătrundă înăutru și să usuce orice apă reziduală rămasă pe componentele ei.

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice.
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, aspirator, aragaz, cuptoare microunde, mașini de spălat vase, cuptor electric și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.

O mașina de spălat bine intretinută te va ajuta sa speli rufele intr-un mod rapid si eficient pentru multi ani. Deși rezistentă, ea poate fi stricată cu ușurintă dacă este folosită intr-un mod greșit. De asemenea, starea ei depinde și de o serie de alți factori, pe care ii vom detalia in acest articol.
Manualul de utilizare, primul pas inainte de a folosi mașina de spălat

Citeste cu atentie manualul de utilizare si documentele care vin insotite de acesta inainte de a folosi mașina de spălat. Pastreaza manualul la loc sigur, pentru a putea fi consultat ulterior. Daca imprumuti sau vinzi mașina de spălat, ofera si manualul de utilizare a acesteia. De multe ori manualele corespund mai multor modele de mașina de spălat, a caror diferente sunt specificate in manual. Nu uita sa respecti toate avertismentele si masurile de siguranta, prezente in manualul masinii tale.
Asezarea si fixarea masinii de spalat

Va trebui sa tii cont de cativa factori in ceea ce priveste asezarea corecta a masinii de spălat. In primul rand, pozitionarea acesteia trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa aiba acces la o sursa de apa/scurgere si sa fie intr-un mediu relativ izolat, dar totusi usor accesibil. In cazul unei case sau a unui apartament incapator, poti dedica o camera mai mica activitatii de spalare/uscare. Altfel, cele mai comune locuri de amplasare a masinii de spălat raman baia sau bucataria.

Fixarea masinii de spălat

Fixarea masinii de spălat se face folosind o nivela, pentru a determina orice instabilitati ale planului orizontal. Poti controla acest lucru folosind piciorusele reglabile ale masinii. De asemenea, pentru a asigura stabilitatea necesara unei functionari corecte, poti aseza sub picioruse mici bucati din material aderent, precum cauciucul. Fii sigur ca mașina ta de spalat nu este asezata peste un covor sau peste o mocheta groasa, deoarece aerisirea ar putea fi blocata, ajungandu-se la supraincalzire. Daca intampini dificultati in montarea masinii de spalat, poti oricand apela la un service specializat sau la un serviciu pentru depanare.

Respectarea regulilor de spalare corecta in mașina de spălat

Urmeaza intocmai instructiunile din manualul de utilizare al produsului. Nu supraincarca mașina de spălat, deoarece exista riscul ca acestea sa nu fie corect spalate, sau ca masina de spălat rufe sa se defecteze. Citeste si instructiunile de pe produsele de spalat, pentru a sti cu siguranta cum se foloseste detergentul lichid sau unde se pune balsamul de rufe.

Protejaza mașina de spălat !

Este esential sa folosim corect mașina de spălat, protejand-o de factori care ar putea duce la defectarea ei. Acest aparat trebuie verificat si curatat periodic pentru a preveni orice fel de defectiuni. Printre principalii dusmani ai masinii de spalat rufe sunt inghetul, condensul, calcarul acumulat in functie de duritatea apei, rugina si caderile de tensiune sau socurile electrice. Toate acestea pot afecta mașina de spălat, uneori in mod iremediabil. De asemenea, uneori supraincarcarea cu rufe poate duce la o defectiune, asa ca asigura-te ca intre rufele din interior si tavanul cuvei sunt cel putin 10 cm ramasi liberi.

Duritatea apei, unul din principalii dusmani ai unei mașini de spălat.

Zona in care locuiesti determina duritatea apei folosite. Ce este apa dura? De regula apa menajera este bogata in minerale precum calciul si magneziul, care desi pot avea efecte benefice asupra organismului, afecteaza echipamentele cu care interactioneaza. O apa cu duritate crescuta va lasa depuneri pe fierbatorul de apa sau pe filtrul masinii de spalat rufe, inclusiv pe haine. In plus, spuma rezultata din interactiunea cu apa a sapunului sau a detergentului are un volum scazut, afectand buna functionare a masinii de spalat rufe. Pentru a evita acest lucru, foloseste un agent anticalcar pentru a preveni depunerile si a asigura o spalare perfecta.

Protejarea de inghet si condens a masinii de spălat

Daca mașina de spălat este instalata intr-un loc fara control al temperaturii, precum un garaj sau o spalatorie, ea trebuie protejata de temperaturile scazute pe perioada iernii. Pentru aceasta trebuie sa izolezi bine tevile de apa de actiunea inghetului, sa nu uiti usa masinii de spălat deschisa, sa inchizi robinetii de acces si sa deconectezi mașina de spălat de la sursele de energie electrica atunci cand nu o folosesti.

Cum feresti mașina de spălat de rugina

Rugina, odata aparuta, se poate raspandi foarte rapid pe toata suprafata tamburului masinii de spălat. Pentru a preveni acest lucru, asigura-te ca articolele de imbracaminte nu contin rugina, precum nasturii vechi si oxidati. De asemenea, nu lasa rufele spalate in masina un timp indelungat, iar in cazul in care mașina de spălat este izolata intr-o camera cu umiditate crescuta, foloseste un aer conditionat sau un dezumidifactor pentru a inlatura excesul de umezeala. Daca observi pete de rugina pe suprafata aparatului, foloseste un agent de indepartare a ruginii si vopseste zona care a fost afectata.

Protejaza mașina de spălat de caderi de tensiune sau socuri electrice

In cazul in care locuiesti la bloc, nu ar trebui sa intampini aceste dificultati, prizele apartamentului avand acces la impamantarea generala. In cazul in care simti un soc electric atunci cand atingi mașina de spălat, este posibil fie ca priza sa fie stricata, stecherul sau cablul sa fie uzate sau o alta problema interna de natura electrica. Inainte de toate, incearca sa folosesti un prelungitor care are protectie antisoc, dar daca problema persista, apeleaza cu incredere la serviciile unui electrician.
Mașinile de spălat cu uscător sunt un mijloc de economisire a spațiului - soluția perfectă dacă dorești funcțiile unei mașini de spălat și ale unui uscător de rufe într-o singură mașină. Și, desigur, sunt foarte ușor de utilizat și oferă multe caracteristici utile pentru diferitele tale nevoi zilnice.

PiesaTa
Mesaj!