Amortizor masina de spalat

7906240
100.00 Lei
Stoc indisponibil
2001210400
53.00 Lei
Stoc indisponibil
9851729
+
30.00 Lei
9851732
+
30.00 Lei
H204879
+
20.00 Lei
SAR003ID
25.00 Lei
Stoc indisponibil
8288448
200.00 Lei
Stoc indisponibil
393119
+
35.00 Lei

Amortizor masina de spalat 

Amortizorul pe care il cauti nu este expus ?
Masina de spalat are o eticheta de identificare!
Deschide usa de la masina de spalat si o vei gasi lipita pe rama de la usa sau langa garnitura de etansare!
Masinile cu incarcare pe sus au eticheta lipita pe spatele masinii.

Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta
Identificam amortizorul și revenim cu preț și termen de livrare
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.

Vă rugăm să rețineți că piesele pot diferi pe durata ciclului de viață al unui model de mașină de spălat. În acest caz, este posibil să nu cumparati piesa corectă pentru mașina dumneavoastră. Vă recomandăm să ne trimiteti numărul de serie si numărul de model al masinii dumneavoastră pentru a putea accesa piesele de schimb care se potrivesc exact cu mașina dumneavoastră.

Ce este un amortizor?

Amortizorul este un dispozitiv care servește la amortizarea unui șoc, a unui zgomot sau a unui fenomen de oscilație la un sistem tehnic.

Fixarea masinii de spălat.

Fixarea masinii de spălat se face folosind o nivela, pentru a determina orice instabilitati ale planului orizontal. Poti controla acest lucru folosind piciorusele reglabile ale masinii. De asemenea, pentru a asigura stabilitatea necesara unei functionari corecte, poti aseza sub picioruse mici bucati din material aderent, precum cauciucul. Fii sigur ca mașina ta de spălat nu este asezata peste un covor sau peste o mocheta groasa, deoarece aerisirea ar putea fi blocata, ajungandu-se la supraincalzire. Daca intampini dificultati in montarea masinii de spălat, poti oricand apela la un service specializat sau la un serviciu pentru depanare.

Respectarea regulilor de spalare corecta in mașina de spălat

Urmeaza intocmai instructiunile din manualul de utilizare al produsului. Nu supraincarca mașina de spălat rufe, deoarece exista riscul ca acestea sa nu fie corect spalate, sau ca mașina de spălat sa se defecteze. Citeste si instructiunile de pe produsele de spălat, pentru a sti cu siguranta cum se foloseste detergentul lichid sau unde se pune balsamul.

Protejaza mașina de spălat !

Este esential sa folosim corect masina de spalat rufe, protejand-o de factori care ar putea duce la defectarea ei. Acest aparat trebuie verificat si curatat periodic pentru a preveni orice fel de defectiuni. Printre principalii dusmani ai masinii de spalat rufe sunt inghetul, condensul, calcarul acumulat in functie de duritatea apei, rugina si caderile de tensiune sau socurile electrice. Toate acestea pot afecta masina de spalat rufe, uneori in mod iremediabil. De asemenea, uneori supraincarcarea cu rufe poate duce la o defectiune, asa ca asigura-te ca intre rufele din interior si tavanul cuvei sunt cel putin 10 cm ramasi liberi.

Protejaza masina de spalat rufe de caderi de tensiune sau socuri electrice

In cazul in care locuiesti la bloc, nu ar trebui sa intampini aceste dificultati, prizele apartamentului avand acces la impamantarea generala. In cazul in care simti un soc electric atunci cand atingi masina de spalat rufe, este posibil fie ca priza sa fie stricata, stecherul sau cablul sa fie uzate sau o alta problema interna de natura electrica. Inainte de toate, incearca sa folosesti un prelungitor care are protectie antisoc, dar daca problema persista, apeleaza cu incredere la serviciile unui electrician.

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.