Product filters
Brand

Saci aspirator

VAC200SA
+
100.00 Lei
H862760
+
35.00 Lei
Q342835
+
30.00 Lei
9745009
+
43.00 Lei
1567410
+
48.00 Lei
S019734
+
96.00 Lei
5392545
+
60.00 Lei
9001684811
+
70.00 Lei

Saci aspirator 

Sacul pe care il cauti nu este expus ?
Aspiratorul are o eticheta de identificare!

Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta.
Identificam sacul pentru modelul tau și revenim cu preț și termen de livrare.
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.

Vă rugăm să rețineți că piesele pot diferi pe durata ciclului de viață al unui model de aspirator. În acest caz, este posibil să nu cumparati piesa corectă pentru aspiratorul dumneavoastră. Vă recomandăm să ne trimiteti numărul de serie si numărul de model al aspiratorului dumneavoastră pentru a putea accesa piesele de schimb care se potrivesc exact cu aspiratorul dumneavoastră.

Pentru a evita stricarea sau chiar nefunctionarea aspiratorului dumneavoastra in parametri normali, este foarte important sa acordati o atentie deosebita sacului de colectare a murdariei si a prafului. Ignorarea acestui aspect, necuratarea in mod necorespunzator sau neschimbarea periodica a sacului pot duce la probleme grave de sanatate.

Inainte de a incepe curatarea sau schimbarea filtrului sau a sacului, cititi cu atentie manualul aspiratorului dumneavoastra. Privitor la aceasta problema, trebuie sa urmariti aspecte precum: tipul sacului corespunzator aspiratorului dumneavoastra, localizarea acestuia, tipul de filtru, saci compatibili si modalitate de scoatere si curatare. Chiar daca inca nu s-a depasit capacitatea de stocare a murdariei, este totusi bine sa goliti si sa curatati sacul aspiratorului sau sa il schimbati.

Aveti grija ca inainte sa scoateti sacul de colectare a murdariei sa decuplati aspiratorul de la curent. Sub nicio forma nu fortati componentele detasabile ale aspiratorului.

In functie de tipul de aspirator detinut, exista mai multe tipuri de sac.

Sacii din microfibra sunt extrem de buni avand in vedere ca permit spalarea si evident o igenizare mai buna.

Sacii din hartie au de cele mai multe ori dezavantajul ca trebuie aruncati. Avantajul acestora este ca nu mai trebuie sa inhalati particulele de praf la golirea acestora.

Atunci cand cumparati saci, aveti grija sa optati, daca nu pentru modelul pe care l-ati avut deja, macar pentru saci compatibili. De asemenea, este foarte important sa acordati o atentie deosebita si materialului, modului de etansare a sacului (prezenta/lipsa garniturii)

Inlocuirea sacului de aspirator este o treaba destul de dificila. Nu este deloc usor sa iti dai seama care dintre numeroasele modele este bun pentru aspiratorul tau si pentru nevoile tale. Un studiu a demonstrat ca peste 90% dintre consumatori nu-si amintesc care este sacul potrivit. Tocmai de aceea te rugama sa ne lasi pe noi sa idetnificam sacul!

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice!
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.