Filtru pompa masina de spalat

7659352
+
75.00 Lei (TVA Inclus)
9043713
+
216.00 Lei (TVA Inclus)
FIL000AR
15.00 Lei (TVA Inclus)
Stoc indisponibil
FIL000CY
+
33.00 Lei
FIL000WH
15.00 Lei (TVA Inclus)
Stoc indisponibil
FIL001AC
15.00 Lei
Stoc indisponibil
FIL001FA
+
83.00 Lei
FIL001LG
+
50.00 Lei
FIL002GO
+
30.00 Lei
FIL002LG
+
35.00 Lei
FIL004BO
+
10.00 Lei
FIL004LG
+
56.00 Lei
FIL006BO
10.00 Lei
Stoc indisponibil
FIL006CY
+
25.00 Lei
FIL006ZN
+
70.00 Lei
FIL007CY
+
30.00 Lei
4857726
+
90.00 Lei (TVA Inclus)
9282571
+
30.00 Lei (TVA Inclus)
F685880
+
15.00 Lei (TVA Inclus)
D233372
+
30.00 Lei (TVA Inclus)
997095
+
35.00 Lei (TVA Inclus)

Filtru pompa masina de spalat

Filtrul pe care ii cauti nu este expus ?
Masina de spalat are o eticheta de identificare!
Deschide usa de la masina si o vei gasi lipita pe rama de la usa sau langa garnitura de etansare!
Masinile cu incarcare pe sus au eticheta lipita pe spatele masinii.

Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta.
Identificam cu ce carbuni a fost asamblat modelul tau și revenim cu preț și termen de livrare.
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.
Momentan siteul nostru este in lucru si nu avem expuse toate produsele din stoc !

Masina nu evacueaza

Cum procedez? filtru pompa masina de spalat, filtru pompa masina de spalat,

Verifica filtrul, pompa are un filtu amplasat in partea inferioara a aparatului. Daca acesta este infundat, va trebui sa il cureti, urmand instructiunile specificate in manual. Este indicata curatarea filtrului la fiecare 3 luni, acest lucru protejaza pompa de evacuare. Daca filtrul este curat furtunul masinii de spalat ar putea fi infundat. Iti recomandam sa inspectezi furtunul de evacuare a apei, deoarece se pot forma constant reziduuri. Daca furtunul este rasucit sau infundat cresc sansele ca apa sa nu fie evacuata corespunzator de catre pompă.

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice.
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.

O masina de spalat bine intretinută te va ajuta sa speli rufele intr-un mod rapid si eficient pentru multi ani. Deși rezistentă, ea poate fi stricată cu ușurintă dacă este folosită intr-un mod greșit. De asemenea, starea ei depinde și de o serie de alți factori, pe care ii vom detalia in acest articol.
Manualul de utilizare, primul pas inainte de a folosi masina de spalat rufe

Citeste cu atentie manualul de utilizare si documentele care vin insotite de acesta inainte de a folosi masina de spalat rufe. Pastreaza manualul la loc sigur, pentru a putea fi consultat ulterior. Daca imprumuti sau vinzi masina de spalat, ofera si manualul de utilizare a acesteia. De multe ori manualele corespund mai multor modele de masina de spalat rufe, a caror diferente sunt specificate in manual. Nu uita sa respecti toate avertismentele si masurile de siguranta, prezente in manualul masinii tale.

Protejarea de inghet si condens a masinii de spalat rufe

Daca masina de spalat rufe este instalata intr-un loc fara control al temperaturii, precum un garaj sau o spalatorie, ea trebuie protejata de temperaturile scazute pe perioada iernii. Pentru aceasta trebuie sa izolezi bine tevile de apa de actiunea inghetului, sa nu uiti usa masinii de spalat rufe deschisa, sa inchizi robinetii de acces si sa deconectezi masina de spalat rufe de la sursele de energie electrica atunci cand nu o folosesti.

Cum feresti masina de spalat rufe de rugina

Rugina, odata aparuta, se poate raspandi foarte rapid pe toata suprafata tamburului masinii de spalat rufe. Pentru a preveni acest lucru, asigura-te ca articolele de imbracaminte nu contin rugina, precum nasturii vechi si oxidati. De asemenea, nu lasa rufele spalate in masina un timp indelungat, iar in cazul in care masina de spalat rufe este izolata intr-o camera cu umiditate crescuta, foloseste un aer conditionat sau un dezumidifactor pentru a inlatura excesul de umezeala. Daca observi pete de rugina pe suprafata aparatului, foloseste un agent de indepartare a ruginii si vopseste zona care a fost afectata.

Protejaza masina de spalat rufe de caderi de tensiune sau socuri electrice

In cazul in care locuiesti la bloc, nu ar trebui sa intampini aceste dificultati, prizele apartamentului avand acces la impamantarea generala. In cazul in care simti un soc electric atunci cand atingi masina de spalat rufe, este posibil fie ca priza sa fie stricata, stecherul sau cablul sa fie uzate sau o alta problema interna de natura electrica. Inainte de toate, incearca sa folosesti un prelungitor care are protectie antisoc, dar daca problema persista, apeleaza cu incredere la serviciile unui electrician.

Bestsellers