Product filters
Brand

Furtun aspirator

VAC100UN
+
30.00 Lei
F289757
+
88.00 Lei
F279373
+
190.00 Lei
5756442
158.00 Lei
Stoc indisponibil
1667134
115.00 Lei
Stoc indisponibil
Q509826
115.00 Lei
Stoc indisponibil
S019805
468.00 Lei
Stoc indisponibil
8690294
+
135.00 Lei

Furtun aspirator  Aspirator

Furtunul pe care il cauti nu este expus ?
Aspiratorul are o eticheta de identificare!
Aspiratoare
Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta.
Identificam furtunul pentru modelul tau și revenim cu preț și termen de livrare.
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.
Momentan siteul nostru este in lucru si nu avem expuse toate produsele din stoc !

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice!
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese aspirator, mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.

Aspiratorul munceste intens pentru ca locuinta ta sa fie curata, bineinteles cu ajutorul tau. Ca orice aparat electrocasnic, pentru a functiona optim, are nevoie de o intretinere corespunzatoare, inclusiv de o curatare periodica. O curatare riguroasa implica mai mult decat inlocuirea sacului sau golirea recipientului colector. Este necesara o atentie mai mare acordata fiecaruia dintre componentele aspiratorului.

A preveni este mult mai ușor decât a trata!
Curăță periodic aspiratorul acordand atenția necesara tuturor elementelor componente care au nevoie de igienizare.
Design-ul flexibil al furtunului poate determina acumularea diferitelor tipuri de murdarie, care sa afecteze functionalitatea acestuia.

Aspiratoarele sunt dotate cu filtre pentru a-ti asigura un mediu sanatos in locuinta. Acestea functioneaza pe baza de absorbtie pentru a aduna particulele de praf, murdaria, parul de animale si acarieni care odata eliminate cu ajutorul aspiratorului, nu ti-ai dori sa fie din nou eliberate in incapere. Aici intervin filtrele, a caror functie este sa capteze acele particule fine de murdarie si sa le retina. Insa pentru a ramane eficiente acestea trebuie schimbate sau curatate periodic in functie de tipul lor.

Filtrele HEPA (High Efficiency Particle Arrest) capteaza 99% din particulele de praf, polen si acarienii prezenti pe suprafetele din locuinte. Acestea fac o treaba minunata pentru a mentine un aer curat in casele noastre. Filtrele HEPA sunt realizate din fibre speciale si formeaza un camp electrostatic care faciliteaza retinerea particulelor de la 0,3 microni in sus. In cazul acestora este necesara o inlocuire anuala, deoarece nu pot fi spalate. Beko a inclus aceste filtre aspiratoarelor din portofoliu datorita eficientei lor ridicate.

De asemenea, exista si filtre care pot fi spalate, uscate si refolosite. Trebuie sa ai in vedere recomandarile producatorului si sa verifici daca filtrul aspiratorului tau se preteaza pentru curatare prin spalare. furtun aspiratorfurtun aspiratorfurtun aspirator