Product filters
Brand

Motor masina de spalat

MTR009AC
968.00 Lei
Stoc indisponibil

Motor masina de spalat msrm

Piesa pe care o cauti nu este expusă ?
Masina de spalat are o eticheta de identificare!
Deschide usa de la masina de spalat si o vei gasi lipita pe rama de la usa sau langa garnitura de etansare!
Masinile cu incarcare pe sus au eticheta lipita pe spatele masinii.
msr
Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta
Identificam motorul și revenim cu preț și termen de livrare
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.

Vă rugăm să rețineți că piesele pot diferi pe durata ciclului de viață al unui model de masina de spalat. În acest caz, este posibil să nu cumparati piesa corectă pentru masina dumneavoastră. Vă recomandăm să ne trimiteti numărul de serie si numărul de model al masinii dumneavoastră pentru a putea accesa piesele de schimb care se potrivesc exact cu masina dumneavoastră.

Momentan siteul nostru este in lucru si nu avem expuse toate produsele din stoc !

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice!
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati

Mașinile de spălat rufe cu uscător sunt un mijloc de economisire a spațiului - soluția perfectă dacă dorești funcțiile unei mașini de spălat și ale unui uscător de rufe într-o singură mașină. Și, desigur, sunt foarte ușor de utilizat și oferă multe caracteristici utile pentru diferitele tale nevoi zilnice.

O masina de spalat bine intretinută te va ajuta sa speli rufele intr-un mod rapid si eficient pentru multi ani. Deși rezistentă, ea poate fi stricată cu ușurintă dacă este folosită intr-un mod greșit. De asemenea, starea ei depinde și de o serie de alți factori, pe care ii vom detalia in acest articol.
Manualul de utilizare, primul pas inainte de a folosi masina de spalat rufe

Citeste cu atentie manualul de utilizare si documentele care vin insotite de acesta inainte de a folosi masina de spalat rufe. Pastreaza manualul la loc sigur, pentru a putea fi consultat ulterior. Daca imprumuti sau vinzi masina de spalat, ofera si manualul de utilizare a acesteia. De multe ori manualele corespund mai multor modele de masina de spalat rufe, a caror diferente sunt specificate in manual. Nu uita sa respecti toate avertismentele si masurile de siguranta, prezente in manualul masinii tale.
Asezarea si fixarea masinii de spalat rufe

Va trebui sa tii cont de cativa factori in ceea ce priveste asezarea corecta a masinii de spalat rufe. In primul rand, pozitionarea acesteia trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa aiba acces la o sursa de apa/scurgere si sa fie intr-un mediu relativ izolat, dar totusi usor accesibil. In cazul unei case sau a unui apartament incapator, poti dedica o camera mai mica activitatii de spalare/uscare. Altfel, cele mai comune locuri de amplasare a masinii de spalat rufe raman baia sau bucataria.

Fixarea masinii de spalat rufe

Fixarea masinii de spalat rufe se face folosind o nivela, pentru a determina orice instabilitati ale planului orizontal. Poti controla acest lucru folosind piciorusele reglabile ale masinii. De asemenea, pentru a asigura stabilitatea necesara unei functionari corecte, poti aseza sub picioruse mici bucati din material aderent, precum cauciucul. Fii sigur ca masina ta de spalat rufe nu este asezata peste un covor sau peste o mocheta groasa, deoarece aerisirea ar putea fi blocata, ajungandu-se la supraincalzire. Daca intampini dificultati in montarea masinii de spalat rufe, poti oricand apela la un service specializat sau la un serviciu pentru depanare.

Respectarea regulilor de spalare corecta in masina de spălat rufe

Urmeaza intocmai instructiunile din manualul de utilizare al produsului. Nu supraincarca masina de spălat cu rufe, deoarece exista riscul ca acestea sa nu fie corect spalate, sau ca masina de spălat rufe sa se defecteze. Citeste si instructiunile de pe produsele de spalat, pentru a sti cu siguranta cum se foloseste detergentul lichid sau unde se pune balsamul de rufe.

Protejaza masina de spalat rufe !

Este esential sa folosim corect masina de spalat rufe, protejand-o de factori care ar putea duce la defectarea ei. Acest aparat trebuie verificat si curatat periodic pentru a preveni orice fel de defectiuni. Printre principalii dusmani ai masinii de spalat rufe sunt inghetul, condensul, calcarul acumulat in functie de duritatea apei, rugina si caderile de tensiune sau socurile electrice. Toate acestea pot afecta masina de spalat rufe, uneori in mod iremediabil. De asemenea, uneori supraincarcarea cu rufe poate duce la o defectiune, asa ca asigura-te ca intre rufele din interior si tavanul cuvei sunt cel putin 10 cm ramasi liberi.

Duritatea apei, unul din principalii dusmani ai unei mașini de spălat rufe

Zona in care locuiesti determina duritatea apei folosite. Ce este apa dura? De regula apa menajera este bogata in minerale precum calciul si magneziul, care desi pot avea efecte benefice asupra organismului, afecteaza echipamentele cu care interactioneaza. O apa cu duritate crescuta va lasa depuneri pe fierbatorul de apa sau pe filtrul masinii de spalat rufe, inclusiv pe haine. In plus, spuma rezultata din interactiunea cu apa a sapunului sau a detergentului are un volum scazut, afectand buna functionare a masinii de spalat rufe. Pentru a evita acest lucru, foloseste un agent anticalcar pentru a preveni depunerile si a asigura o spalare perfecta.

Protejarea de inghet si condens a masinii de spalat rufe

Daca masina de spalat rufe este instalata intr-un loc fara control al temperaturii, precum un garaj sau o spalatorie, ea trebuie protejata de temperaturile scazute pe perioada iernii. Pentru aceasta trebuie sa izolezi bine tevile de apa de actiunea inghetului, sa nu uiti usa masinii de spalat rufe deschisa, sa inchizi robinetii de acces si sa deconectezi masina de spalat rufe de la sursele de energie electrica atunci cand nu o folosesti.

Cum feresti masina de spalat rufe de rugina

Rugina, odata aparuta, se poate raspandi foarte rapid pe toata suprafata tamburului masinii de spalat rufe. Pentru a preveni acest lucru, asigura-te ca articolele de imbracaminte nu contin rugina, precum nasturii vechi si oxidati. De asemenea, nu lasa rufele spalate in masina un timp indelungat, iar in cazul in care masina de spalat rufe este izolata intr-o camera cu umiditate crescuta, foloseste un aer conditionat sau un dezumidifactor pentru a inlatura excesul de umezeala. Daca observi pete de rugina pe suprafata aparatului, foloseste un agent de indepartare a ruginii si vopseste zona care a fost afectata.

Protejaza masina de spalat rufe de caderi de tensiune sau socuri electrice amortizor masina de spalat

In cazul in care locuiesti la bloc, nu ar trebui sa intampini aceste dificultati, prizele apartamentului avand acces la impamantarea generala. In cazul in care simti un soc electric atunci cand atingi masina de spalat rufe, este posibil fie ca priza sa fie stricata, stecherul sau cablul sa fie uzate sau o alta problema interna de natura electrica. Inainte de toate, incearca sa folosesti un prelungitor care are protectie antisoc, dar daca problema persista, apeleaza cu incredere la serviciile unui electrician. motor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalatmotor masina de spalat, motor masina de spalat, motor masina de spalat, motor masina de spalat,