Product filters
Brand

Bec cuptor microunde

LMP600SA
+
15.00 Lei
2476206
+
30.00 Lei

Bec cuptor microunde  

Becul pe care il cauti nu este expus ?
Cuptorul are o eticheta de identificare!

Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta.
Identificam cu ce bec a fost asamblat modelul tau si revenim cu pret si termen de livrare
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.
Momentan siteul nostru este in lucru si nu avem expuse toate produsele din stoc!

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice!
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.

A preveni este mult mai ușor decât a trata!
Cheia succesului pentru un cuptor mereu curat stă în crearea unei rutine. Șterge-l imediat după ce l-ai folosit cu o lavetă umedă din microfibră. Nimic mai simplu. Vei economisi foarte mult timp.
Vei evita grăsimi arse, mirosuri neplăcute, apelarea la orice soluție pentru cuptor. Vei găti cu mult mai mult drag atunci când știi că ai deja cuptorul curat. În manualul de utilizare al cuptorului se recomandă să folosești pentru curățare o lavetă din microfibră și să nu folosești detergenți corozivi sau abrazivi. Îndepărtarea murdăriei depuse și a petelor datorate resturilor de mâncare se face când cuptorul este călduț.
Nu există o regulă cât de des trebuie curățat cuptorul. Depinde cât de des gătești și ce fel de mâncare gătești. Poți stabili, în funcție de stilul tău de gătit, un program de curățare pe care să îl respecte toată familia. bec cuptor microundebec cuptor microundebec cuptor microundebec cuptor microundebec cuptor microunde,  bec cuptor microunde,