Product filters
Brand (1)
    Afiseaza toateAscundeti (30)
Rezistenta

Rezistenta cuptor electric Whirlpool

D194304
+
50.00 Lei
F522733
+
58.00 Lei
COK111WH
80.00 Lei
Stoc indisponibil

Rezistenta cuptor electric WhirlpoolRezistenta pe care o cauti nu este expusa?
Cuptorul are o eticheta de identificare!

Unde gasesc placuta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta.
Identificam cu ce rezistenta a fost asamblat modelul tau și revenim cu preț și termen de livrare
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.

Vă rugăm să rețineți că piesele pot diferi pe durata ciclului de viață al unui model de aparat. În acest caz, este posibil să nu cumparati piesa corectă pentru aparatul dumneavoastră. Vă recomandăm să ne trimiteti numărul de serie si numărul de model al aparatului dumneavoastră pentru a putea accesa piesele de schimb care se potrivesc exact cu aragazul, plita sau cuptorul dumneavoastră.

A preveni este mult mai ușor decât a trata!
Cum curățăm un cuptor?
Dincolo de funcțiile sale de autocurățare, noi îți recomandăm ca la un anumit interval de timp să cureți cuptorul ca la carte. Important este să folosești o soluție de curățat.

Cum procedezi?
Ai nevoie de o bucătărie liberă și geamul larg deschis. Mereu când faci curățenie îți recomandăm să aerisești încăperea. Mirosul soluțiilor va dispărea mai repede.
Scoate tăvile si grătarul din cuptor, iar din cuptorul cu microunde scoate farfuria rotativă din sticlă (platanul). Le vei curăța la final. În plus vei fi mai eficientă în procesul de curățare cuptor de grăsime fără aceste accesorii.
Pregătește accesoriile necesare pentru a curăța cuptorul.
Accesoriile sunt foarte importante deoarece îți vor oferi protecție. Folosește mănuși menaj mai groase pentru a-ți proteja mâinile, lavete microfibră și bureți rezistenți.
Folosește produsele de curățenie potrivite.
Poți apela la diverse trucuri cu lămâie, oțet, bicarbonat. Chiar dacă acestea sunt naturale și promit că îndepărtează grăsimea și elimină mirosul, tot trebuie să le testezi pe suprafață. Când nu cunoști suprafața sau produsul folosit, testează produsul pe o zonă mai puțin vizibilă. E posibil ca materialul din care este făcut cuptorul să se deterioreze foarte ușor. De asemenea, reține că soluția homemade nu asigură protecție suprafeței și nu îi prelungește rezistența.
Noi îți recomandăm să folosești soluții profesionale speciale pentru curățarea cuptorului, indiferent că este vorba de curățarea cuptorului de aragaz sau a cuptorului încorporabil. Aceste produse sunt testate pe materialele moderne.
Cuptorul înseamnă grăsime uscată, arsă, încrustată. Pentru acest tip de grăsime ai nevoie de un degresant la cald, ideal pentru curățarea cuptorului ars.
Sfaturi pentru întreținerea cuptorului
Apelează la diverse trucuri care vor prelungi viata cuptorului. Alege-le pe cele potrivite stilului tău.

A preveni este mult mai ușor decât a trata!
Cheia succesului pentru un cuptor mereu curat stă în crearea unei rutine. Șterge-l imediat după ce l-ai folosit cu o lavetă umedă din microfibră. Nimic mai simplu. Vei economisi foarte mult timp.
Vei evita grăsimi arse, mirosuri neplăcute, apelarea la orice soluție pentru cuptor electric, aragaz, încorporabil. Vei găti cu mult mai mult drag atunci când știi că ai deja cuptorul curat. În manualul de utilizare al cuptorului se recomandă să folosești pentru curățare o lavetă din microfibră și să nu folosești detergenți corozivi sau abrazivi. Îndepărtarea murdăriei depuse și a petelor datorate resturilor de mâncare se face când cuptorul este călduț.
Nu există o regulă cât de des trebuie curățat cuptorul. Depinde cât de des gătești și ce fel de mâncare gătești. Poți stabili, în funcție de stilul tău de gătit, un program de curățare pe care să îl respecte toată familia.