Product filters
Brand (1)
    Afiseaza toateAscundeti (24)

Pompa evacuare apa Beko

G823428
80.00 Lei
Stoc indisponibil
G892977
+
170.00 Lei
H535143
+
85.00 Lei
8041799
+
90.00 Lei
D435366
195.00 Lei
Stoc indisponibil
Q267674
+
150.00 Lei
PMP011AC
+
60.00 Lei

Pompa evacuare apa Beko 

Masina de spalat Beko are o eticheta de identificare!

Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta.
Identificam cu ce pompa a fost asamblat modelul tau si revenim cu pret si termen de livrare
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.
Momentan siteul nostru este in lucru si nu avem expuse toate produsele din stoc!

Apa nu se evacueaza Pompa evacuare apa Beko, Pompa evacuare apa Beko,
Cum procedez?

Furtunul masinii de spalat ar putea fi infundat. Iti recomandam sa inspectezi furtunul de evacuare a apei, deoarece se pot forma constant reziduuri. Daca furtunul este rasucit sau infundat cresc sansele ca apa sa nu fie evacuata corespunzator de catre pompa. Daca furtunul de evacuare nu prezinta probleme, verifica filtrul, pompa are un filtu amplasat in partea inferioara a aparatului. Daca acesta este infundat, va trebui sa il cureti, urmand instructiunile specificate in manual. Este indicata curatarea filtrului pompei la fiecare 3 luni.

O masina de spalat bine intretinută te va ajuta sa speli rufele intr-un mod rapid si eficient pentru multi ani. Deși rezistentă, ea poate fi stricată cu ușurintă dacă este folosită intr-un mod greșit. De asemenea, starea ei depinde și de o serie de alți factori, pe care ii vom detalia in acest articol.
Manualul de utilizare, primul pas inainte de a folosi masina de spalat rufe

Citeste cu atentie manualul de utilizare si documentele care vin insotite de acesta inainte de a folosi masina de spalat rufe. Pastreaza manualul la loc sigur, pentru a putea fi consultat ulterior. Daca imprumuti sau vinzi masina de spalat, ofera si manualul de utilizare a acesteia. De multe ori manualele corespund mai multor modele de masina de spalat rufe, a caror diferente sunt specificate in manual. Nu uita sa respecti toate avertismentele si masurile de siguranta, prezente in manualul masinii tale.
Asezarea si fixarea masinii de spalat rufe

Va trebui sa tii cont de cativa factori in ceea ce priveste asezarea corecta a masinii de spalat rufe. In primul rand, pozitionarea acesteia trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa aiba acces la o sursa de apa/scurgere si sa fie intr-un mediu relativ izolat, dar totusi usor accesibil. In cazul unei case sau a unui apartament incapator, poti dedica o camera mai mica activitatii de spalare/uscare. Altfel, cele mai comune locuri de amplasare a masinii de spalat rufe raman baia sau bucataria.

Fixarea masinii de spalat rufe

Fixarea masinii de spalat rufe se face folosind o nivela, pentru a determina orice instabilitati ale planului orizontal. Poti controla acest lucru folosind piciorusele reglabile ale masinii. De asemenea, pentru a asigura stabilitatea necesara unei functionari corecte, poti aseza sub picioruse mici bucati din material aderent, precum cauciucul. Fii sigur ca masina ta de spalat rufe nu este asezata peste un covor sau peste o mocheta groasa, deoarece aerisirea ar putea fi blocata, ajungandu-se la supraincalzire. Daca intampini dificultati in montarea masinii de spalat rufe, poti oricand apela la un service specializat sau la un serviciu pentru depanare.

Respectarea regulilor de spalare corecta in masina de spălat rufe

Urmeaza intocmai instructiunile din manualul de utilizare al produsului. Nu supraincarca masina de spălat cu rufe, deoarece exista riscul ca acestea sa nu fie corect spalate, sau ca masina de spălat rufe sa se defecteze. Citeste si instructiunile de pe produsele de spalat, pentru a sti cu siguranta cum se foloseste detergentul lichid sau unde se pune balsamul de rufe.

Protejaza masina de spalat rufe !

Este esential sa folosim corect masina de spalat rufe, protejand-o de factori care ar putea duce la defectarea ei. Acest aparat trebuie verificat si curatat periodic pentru a preveni orice fel de defectiuni. Printre principalii dusmani ai masinii de spalat rufe sunt inghetul, condensul, calcarul acumulat in functie de duritatea apei, rugina si caderile de tensiune sau socurile electrice. Toate acestea pot afecta masina de spalat rufe, uneori in mod iremediabil. De asemenea, uneori supraincarcarea cu rufe poate duce la o defectiune, asa ca asigura-te ca intre rufele din interior si tavanul cuvei sunt cel putin 10 cm ramasi liberi.

Duritatea apei, unul din principalii dusmani ai unei mașini de spălat rufe

Zona in care locuiesti determina duritatea apei folosite. Ce este apa dura? De regula apa menajera este bogata in minerale precum calciul si magneziul, care desi pot avea efecte benefice asupra organismului, afecteaza echipamentele cu care interactioneaza. O apa cu duritate crescuta va lasa depuneri pe fierbatorul de apa sau pe filtrul masinii de spalat rufe, inclusiv pe haine. In plus, spuma rezultata din interactiunea cu apa a sapunului sau a detergentului are un volum scazut, afectand buna functionare a masinii de spalat rufe. Pentru a evita acest lucru, foloseste un agent anticalcar pentru a preveni depunerile si a asigura o spalare perfecta.

Protejarea de inghet si condens a masinii de spalat rufe

Daca masina de spalat rufe este instalata intr-un loc fara control al temperaturii, precum un garaj sau o spalatorie, ea trebuie protejata de temperaturile scazute pe perioada iernii. Pentru aceasta trebuie sa izolezi bine tevile de apa de actiunea inghetului, sa nu uiti usa masinii de spalat rufe deschisa, sa inchizi robinetii de acces si sa deconectezi masina de spalat rufe de la sursele de energie electrica atunci cand nu o folosesti.

Cum feresti masina de spalat rufe de rugina

Rugina, odata aparuta, se poate raspandi foarte rapid pe toata suprafata tamburului masinii de spalat rufe. Pentru a preveni acest lucru, asigura-te ca articolele de imbracaminte nu contin rugina, precum nasturii vechi si oxidati. De asemenea, nu lasa rufele spalate in masina un timp indelungat, iar in cazul in care masina de spalat rufe este izolata intr-o camera cu umiditate crescuta, foloseste un aer conditionat sau un dezumidifactor pentru a inlatura excesul de umezeala. Daca observi pete de rugina pe suprafata aparatului, foloseste un agent de indepartare a ruginii si vopseste zona care a fost afectata.

Protejaza masina de spalat rufe de caderi de tensiune sau socuri electrice

In cazul in care locuiesti la bloc, nu ar trebui sa intampini aceste dificultati, prizele apartamentului avand acces la impamantarea generala. In cazul in care simti un soc electric atunci cand atingi masina de spalat rufe, este posibil fie ca priza sa fie stricata, stecherul sau cablul sa fie uzate sau o alta problema interna de natura electrica. Inainte de toate, incearca sa folosesti un prelungitor care are protectie antisoc, dar daca problema persista, apeleaza cu incredere la serviciile unui electrician.