9/9

Electrovalva masina de spalat Electrolux

Q213284
+
135.00 Lei
D630840
+
45.00 Lei
3792260725
+
208.00 Lei
1325186110
+
188.00 Lei
Q430838
+
90.00 Lei

Electrovalva masina de spalat Electrolux  

Electrovalva pe care o cauti nu este expusă ?
Masina de spalat Electrolux are o eticheta de identificare!
Deschide usa de la masina si o vei gasi lipita pe rama de la usa sau langa garnitura de etansare!
Masinile cu incarcare pe sus au eticheta lipita pe spatele masinii.

electrovalve

Unde gasesc eticheta pe produsul meu? Vezi fig. alaturata =>
Trimite o fotografie pe whatsapp la nr. 0743.33.70.80 cu eticheta
Identificam cu ce electrovalva a fost asamblat modelul tau și revenim cu preț și termen de livrare.
Dacă nu ai aplicația whatsapp ne poti da datele prin telefon la nr: 021.327.27.14 sau 0743.33.70.80
Echipa PiesaTa.ro va sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00.
Momentan siteul nostru este in lucru si nu avem expuse toate produsele din stoc !

Vă rugăm să rețineți că piesele pot diferi pe durata ciclului de viață al unui model de masina de spalat. În acest caz, este posibil să nu cumparati piesa corectă pentru masina dumneavoastră. Vă recomandăm să ne trimiteti numărul de serie si numărul de model al masinii dumneavoastră pentru a putea accesa piesele de schimb care se potrivesc exact cu masina dumneavoastră.

Ce este o Electrovalvă?

Un ventil sau supapă a căror deschidere și închidere sunt comandate de un electromagnet.
Maşina de spălat nu încarcă apă?
Verificaţi dacă valva sursei de alimentare cu apă este deschisă şi verificaţi ventilul solenoid sau filtrul furtunului de admisie.

Electrovalva are rolul de a inchide sau deschide un anumit traseu, foarte uzuala pentru masinile de spalat. Electrovalva este o piesa importanta a masinii de spalat, aceasta facand posibila alimentarea cu apa. Aceasta face lagatura dintre furtunul de alimentare si sursa de apa si permite intrarea apei in masina, in functie de necesitatile acesteia. In caz ca ai o problema cu alimentarea de apa, fie are un debit redus, fie nu ajunge deloc, atunci poti curata furtunul pentru a indeparta eventualele depuneri si, daca tot nu se rezolva problema, cu siguranta trebuie inlocuita electrovalva. Electrovalva nu se poate repara, trebuie inlocuita.

Bine ai venit la furnizorul tau de accesorii si piese electrocasnice.
Căminul pieselor de schimb pentru aparate electrocasnice mari și mici, ce oferă soluții de zi cu zi nevoilor zilnice ale casei și bucătăriei dvs. Descoperiți o gamă largă de piese electrocasnice. Catalogul nostru online de piese mașini de spălat rufe, frigidere și congelatoare, aspirator, aragaz, cuptoare microunde, mașini de spălat vase, cuptor electric și multe alte aparate de uz casnic concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și ale familiei dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sa alegeți piesa potrivita pentru aparatele de uz casnic nu ezitati sa ne contactati.

Mașinile de spălat cu uscător sunt un mijloc de economisire a spațiului - soluția perfectă dacă dorești funcțiile unei mașini de spălat și ale unui uscător de rufe într-o singură mașină. Și, desigur, sunt foarte ușor de utilizat și oferă multe caracteristici utile pentru diferitele tale nevoi zilnice.

O masina de spalat rufe bine intretinută te va ajuta sa speli rufele intr-un mod rapid si eficient pentru multi ani. Deși rezistentă, ea poate fi stricată cu ușurintă dacă este folosită intr-un mod greșit. De asemenea, starea ei depinde și de o serie de alți factori, pe care ii vom detalia in acest articol.
Manualul de utilizare, primul pas inainte de a folosi masina de spalat rufe. piese masini de spalat rufe,

Citeste cu atentie manualul de utilizare si documentele care vin insotite de acesta inainte de a folosi mașina de spălat. Pastreaza manualul la loc sigur, pentru a putea fi consultat ulterior. Daca imprumuti sau vinzi mașina de spălat, ofera si manualul de utilizare a acesteia. De multe ori manualele corespund mai multor modele de mașina de spălat, a caror diferente sunt specificate in manual. Nu uita sa respecti toate avertismentele si masurile de siguranta, prezente in manualul masinii tale. electrovalva masina de spalat electrolux, electrovalva masina de spalat electrolux, pentru masina de spalat, pentru masina de spalat, piese masini spalat rufe, piese masini spalat rufe, 

Brand (1)